Sinterklaasworkshop

piet1.png
sint.JPG

Het programma

Sanne de Bakker leest voor uit Sinterklaas zonder baard. Als er een Digiboard of beamer aanwezig is, kunnen tijdens het voorlezen de illustraties daarop in groot formaat worden afgebeeld. Tussendoor speelt Sanne de Bakker Sinterklaasliedjes op haar keybord en kunnen de kinderen uit volle borst meezingen.

Vervolgens kunnen de kinderen hun Sint-diploma halen waarbij er een nieuwe baard voor Sinterklaas wordt geknutseld met elastiek, wattenbolletjes en stevig papier. Zodra deze af is wordt er een mooie foto gemaakt van alle Sinterklaasjes.

Tenslotte krijgen de kinderen hun Sint-diploma en heeft Sanne de Bakker nog een leuke verrassing...

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar

De Schrijverscentrale

Neem voor boekingen contact op met De Schrijverscentrale.

020-6234923

info@deschrijverscentrale.nl

Schermafbeelding 2019-12-10 om 15.59.08-
Schermafbeelding 2019-12-10 om 16.01.35-

Fragment

'Ik ga mijn baard afscheren,' zei Sint. Hij zat in zijn ligstoel op het strand en tuurde in de verte. De zon scheen volop. Hij kon zich nog niet goed voorstellen dat hij over enkele dagen naar Nederland zou varen. En dat hij 's nachts in de kou weer over de daken zou rijden, op zijn trouwe witte paard.

'Sinterklaas,' zei Hoofdpiet geschrokken. Dat mag u niet doen! Die baard staat u prachtig. Hij friemelde nerveus aan zijn oorringen en verslikte zich in een pepernoot.

Sinterklaas zuchtte diep en bromde: 'Hij wordt te lang. De kinderen zijn bang voor me.'

'Welnee!' riep Hoofdpiet geschrokken.

9200000114281292.jpg